Building Holland 2019 RAI Amsterdam 9 t/m 11 april

Building Holland: uw verbinding naar business met toekomstwaarde!

Building Holland is hét 3-daagse innovatie event voor de bouw- installatie en vastgoed sector. Dit jaarlijks terugkerende event vindt plaats in de RAI Amsterdam. 15.000 bezoekers en 250 standhouders komen van 9 t/m 11 april 2019 samen om kennis te delen, te netwerken, zaken te doen en het zien & beleven van innovatieve producten en concepten.

Waarom Building Holland?

Building Holland is in staat verbinding te leggen tussen de innovators, het podium bieden aan de koplopers en het platform zijn voor de snelle volgers. Innovaties tot stand brengen is namelijk de eerste stap. Innovatie vraagt om het innemen van andere rollen door bestaande partijen. Hierbij is langdurige verbinding met netwerkpartners van groot belang. Ook het delen van een gezamenlijke toekomstvisie is daarbij essentieel. Building Holland is daarbij faciliterend. Zij is hét kennis en netwerkevent dat als geen ander weet welke vraagstukken er leven in de sector. Zij verbindt partijen om te komen tot innovatieve concepten en samenwerkingsvormen.

Voor wie is Building Holland interessant?

Building Holland brengt alle schakels in de keten samen voor kennisdeling, conceptontwikkeling en samenwerking: architecten, adviseurs, woningcorporaties, ontwikkelaars, overheid, beleggers, installateurs, ingenieurs, aannemers en toeleveranciers.

U bent van harte welkom op onze stand! registreer hieronder voor gratis toegang

Geïntegreerde WTW unit voor keukentoepassing!

Brochure WTW keuken unit

De Heru 70 k EC energie besparende WTW unit met afzuigkap is de nieuwste telg in de WTW-serie van onze fabrikant Östberg. Met zijn unieke ontwerp, inclusief afzuigkap , compact en hoge temperatuurs efficiëntie (>82%) kan deze WTW unit volledig geïntegreerd worden in het keukenblok. Naast een hoog efficiënte geurafvoer zorgt de HERU 70 K EC ook voor een uitstekende vochthuishouding binnen de gehele woning. Ideaal geschikt voor (kleine) appartementen , woningen en ruimtes tot 125M2.

Voordelen van de keuken unit:

 • Hoge temperatuur efficiency
 • Voorzien van elektrische heater
 • Voorbereid voor modbus communicatie
 • Voorzien van draadloze afstandsbediening
 • Regeneratief aluminium warmtewiel
 • Bypass voor het afzuigen van de kooklucht
 • Zeer compact


Bouwbeurs 2019 Jaarbeurs Utrecht

De Bouwbeurs is de grootste en meest complete vakbeurs voor de uitvoerende bouw. Om het jaar tonen de exposanten het nieuwste en meest complete aanbod van producten, technieken, innovaties en diensten.

U bent van harte welkom op onze stand E.002 HAL 7

Waar: Jaarbeurs Utrecht

Wanneer: 4 t/m 8 februari 2019

Bouwbeurs 2019
Klik voor Gratis toegang

Building Holland 2018 RAI Amsterdam

Building Holland: Hét innovatie event voor de bouw en vastgoed

Dit jaarlijks terugkerende event vindt plaats in de RAI Amsterdam. 15.000 bezoekers en 230 standhouders komen van
17 t/m 19 april 2018 samen om kennis te delen, te netwerken, zaken te doen en het zien & beleven van innovatieve
producten en concepten.

Voor wie is Building Holland interessant?

Er ligt de komende twee decennia een enorme opgave op het bordje van de bouw- en vastgoedsector. Denk alleen al
aan het oplossen van het energievraagstuk van de gebouwde omgeving of mogelijke problemen door grondstoffen
schaarste. En wat te denken  van het tekort aan vakmensen de komende jaren. Building Holland brengt alle schakels
in de keten samen voor kennisdeling,  conceptontwikkeling en samenwerking: architecten, adviseurs, woningcorporaties,
ontwikkelaars, overheid, beleggers, installateurs,  ingenieurs, aannemers en toeleveranciers.

Waar en wanneer?

RAI Amsterdam.  Van 17 t/m 19 april 2018.  Standnummer: 12.015

Registreer hier voor gratis toegangskaarten  

 

Plugventilator RQM Multi-Evo

Plugventilator RQM Multi-Evo “De nieuwe Norm”

Innovatieve ventilatortechnologie voor maximale energie-efficiëntie

DE WIT ventilatoren presenteert op de VSK 2018 de “RQM MultiEvo” – Een nieuwe hybride ventilator voor luchtbehandeling en ventilatietechnologie.

De multi-spiraal technologie – bekend als MultiEvo – combineert het eenvoudige gebruik van vrijlopende centrifugaal ventilatoren met de effectiviteit van traditionele ventilatoren. Deze nieuw ontwikkelde technologie heeft geresulteerd in een reeks rechtstreeks aangedreven hybride centrifugaal ventilatoren met meerdere geïntegreerde geleideschoepen. Deze nieuwe Plugventilator RQM heeft een uitzonderlijk hoog rendement, zijn compact en  geschikt voor vele toepassingen oa. retro-fit, datacenters, cleanrooms en kantoren.  De RQM MultiEvo is het antwoord op de oproep van de sector om eenvoudig te werken met de best mogelijke energiebesparing in technische bouwinstallaties.

 

Afhankelijk van de grootte bereikt de RQM 8% tot 15% meer energie-efficiëncy dan de beste, traditionele, vrijlopende fans op de markt. De gemeten absolute systeemefficiëntieniveaus bereiken waarden tot 78% afhankelijk van de grootte (systeem = ventilator, motor, frequentieomvormer). De RQM kan worden gebruikt als plug-and-play oplossing in elke gewenste montagerichting voor vloeren, wanden en plafonds. Voor de elektrische aansluiting is een niet-afgeschermde voedingskabel vereist. Onderhoud en inspectie is eenvoudig dankzij de gemakkelijke toegankelijkheid van de leischoepen en inlaatconus.

VSK 2018 beurs Utrecht

SAVE THE DATE !

De VSK is in Nederland de belangrijkste vakbeurs voor de totale installatiebranche. Hier vindt u de nieuwste systemen, technieken en producten op het gebied  klimaat, ventilatie en koudetechniek.  Ook wij zijn weer van de partij!

U bent van harte welkom op onze stand. Wij praten u graag bij over alle noviteiten en mogelijkheden bij DE WIT ventilatoren voor de professionele installateur in de Industrie-, Utiliteit-, en OEM-markt.

Wanneer: Dinsdag 6 februari t/m Vrijdag 9 februari.

Waar: Jaarbeurs Utrecht HAL 11- stand E.036

Klik hier voor gratis toegang  ↓VSK 2018

Laatste ontwikkelingen bij DE WIT

Hieronder vind u een overzicht van de laatste ontwikkelingen bij DE WIT ventilatoren. Eens in de zoveel tijd sturen wij daarom een nieuwsbrief rond. Hieronder een kleine greep van de laatste nieuws.

DE WIT projectsupport BV.

In maart hebben wij DE WIT projectsupport BV als zelfstandig bedrijf welkom geheten op printerweg 15 te Amersfoort. Tezamen met DE WIT ventilatoren en DE WIT datacenterkoeling valt DE WIT projectsupport onder de DE WIT groep BV. Met deze nieuwe samenwerking kunnen wij de steeds hogere eisen en kwaliteit die de installateur vraagt in de toekomst waarborgen.

Met een uitgebreid dienstenpakket voor de professionele installatiebranche in combinatie met jarenlange ervaring en expertise op het gebied van luchttechniek is DE WIT projectsupport een toegevoegde waarde voor de installateur. 

meer weten? www.dewitprojectsupport.nl

 

In-line EC-kanaalventilatoren Östberg 

Östberg heeft de BFS-BFC kanaalventilatoren uitgebreid met serie EC-gelijkstroom ventilatoren tot een capaciteit van ruim 21000 m3/H.

De IN-LINE kanaalventilatoren type BFC-BFS met ronde en rechthoekige aansluiting beschikken over uitstekende eigenschappen waar Östberg bekend om staat. Kwaliteit, hoge capaciteiten, efficiënt, laag geluidsniveau, onderhoudsarme motor, compact en niet veel groter dan dan de gevraagde kanaalaansluiting.

Enkele toepassingen zijn: maritieme & offshore, boosterfan’s, warmteafvoer compressoren, beluchting machinekamers.

Meer weten? kanaalventilatoren gelijkstroom

LPKB ventilatoren met minimale inbouwhoogte 

Östberg LPKB-serie is uitgebreid met 18 nieuwe modellen tot capaciteiten van 1600m3/H.

Deze kanaalventilator is ontwikkelt voor ruimtes met minimale inbouwhoogte. Zijn efficiënt, hebben goede capaciteiten met lage geluidsniveaus.

De LPKB-silent heeft als extra een ingebouwde geluiddemper aan zuigzijde voor een nog lager geluidsniveau. Ze zijn te leveren in wisselspanning 50/60Hz en gelijkstroom (EC).

Meer weten? kanaalventilatoren LPKB

 

ATEX-ventilator met netspanning 230V-50/60Hz

De ATEX ventilator type RFEX is leverbaar in 2 uitvoeringen met een capaciteit tot 560 m3/H.

De RFEX is een kanaalventilator die uitstekend kan worden ingezet in ruimtes met een verhoogd explosiegevaar waar niet standaard 3x400V netspanning voorhanden is.

Geschikt voor toepassingen in oa. accuruimtes, verfopslag, chemicaliën.

Meer weten? ATEX kanaalventilatoren

Website pijp-dakventilator

Website pijpdakventilator.nl

De website pijpdakventilator.nl is inmiddels in de lucht. Met deze website willen wij de Vilpe kunststof dakventilatoren en toebehoren extra onder de aandacht brengen bij de installateurs en aannemers in de woning- en utiliteitsbouw.

Neem gerust een kijkje: www.pijpdakventilator.nl

 

VILPE ECo-ideal draadloos gestuurde ventilatie

Fabrikant Vilpe® van oa. kunststof pijp-dakventilatoren heeft recentelijk de ECo-ideal gelanceerd.

Met  deze vraaggestuurde bedieningsset voor EC-gelijkstroom dakventilatoren kan men op een slimme manier de ventilatie op het gewenste niveau handhaven. Sensors meten luchtvochtigheid(RH) en/of kooldioxide (Co2) en sturen deze naar de besturing.

Geen hak- en breekwerk, geen nieuwe bedrading, eenvoudige montage, kortom een ideale oplossing voor het omzetten van natuurlijk ventilatie naar vraaggestuurde ventilatie. Een bedieningsset bestaat standaard uit 1 controlunit (CU), 1 bedieningsunit (UP) en 1 luchtvochtigheidssensor (RH) Of 1 kooldioxide sensor (Co2).

NIEUW! WTW-EC unit met minimale inbouwhoogte

 

 

 

Östberg komt nu met een nieuwe WTW-EC unit op basis van gelijkstroom technologie waar wij, als DE WIT zijnde erg blij van worden.

Deze unit is ideaal voor inbouw in ruimtes waar de hoogte minimaal is, denk daarbij aan plafonds in bijvoorbeeld woningen, klaslokalen en/of kantoorruimtes.

De lucht wordt verplaatst via twee zeer stille centrifugaal ventilatoren voorzien van achterover gebogen schoepen voor het waarborgen van de energie zuinigheid.

De behuizing is voorzien van gegalvaniseerd staal in twee lagen met daartussen isolatie.

WTW EC

 

 

 

 

 

 

 

 

Nog meer voordelen?

 • De unit wordt standaard geleverd met een draadloze afstandsbediening
 • Mogelijkheid tot besturing via Modbus
 • Voorzien van hoogwaardige filters klasse F7
 • Voorzien van een uitneembaar uit aluminium vervaardigd hoogrendement warmtewiel
 • Gunstige prijsstelling
 • Korte levertijden
 • Laag geluidsniveau
 • Hoge temperatuur efficiency van 82%

Wilt u meer informatie over deze unit? Neem contact op met de jongens van DE WIT!

Ook interesse in de overige producten van Östberg zoals de boxventilatoren EC of de CK ventilatoren?

Zie ons productoverzicht.

 

 

 

 

 

DE WIT ventilatoren BV ontvangt Safe Contractor Award 2016

DE WIT ventilatoren BV heeft onlangs de Safe Contractor Award mogen ontvangen en daar zijn wij uiteraard trots op!

Enkele afgevaardigden van Johnson Controls gaven een verklaring waarom juist wij deze beloning mochten ontvangen:

“De award is toegekend omdat de organisatie meer een samenwerkingsverband heeft met Johnson Controls, dan alleen de relatie als leverancier. Zij gaan met onze medewerkers mee aan boord van schepen en industriële installaties om in overleg te bepalen wat nodig is en wat de betreffende richtlijnen en arbo regels zijn.
Tevens zijn ze een vraagbaak bij complexe situaties als lasrook, ATEX etc. DE WIT ventilatoren levert een constructieve bijdrage aan een veilige en prettige werkomgeving voor de medewerkers en klanten van Johnson Controls Systems & Service B.V.”

Bedankt voor de waardering!

 

 safecontractor-ATEX-safety-Johnson-DE WIT ventilatoren BV

 

 

 

 

Voor een greep uit onze ATEX ventilatoren klik hier

 

 

Nu leverbaar kunststof pijpdakventilatoren van VILPE

Dakpijp ventilator- VILPE serie-DE WIT ventilatoren

 

KUNSTSTOF PIJPDAKVENTILATOREN

DE WIT ventilatoren introduceert op de VSK  een serie kunststof pijpdakventilatoren van het fabrikaat VILPE. Deze energiezuinige ventilatoren met een zeer laag geluiddruk niveau zijn bij uitstek geschikt voor centrale afzuiging van keuken, badkamer en toilet in woningen alsmede kleine (opslag)ruimtes in de utiliteitsbouw en openbare gebouwen.

Meer weten? neem contact op met DE WIT.

 

 

 

 

 

VSK beurs 2016 Utrecht

AL GOEDE VOORNEMENS VOOR  2016?

Ook wij staan weer op de VSK beurs in Utrecht. Dé vakbeurs voor klimaatbeheersing en koudetechniek. Kortom de belangrijkste beurs voor de gehele installatiebranche. Voor alle noviteiten bent u van harte welkom op de stand van DE WIT ventilatoren!

Wanneer:  Dinsdag 2 februari t/m Vrijdag 5 februari

Waar: Jaarbeurs Utrecht standnummer Hal 11 E.018

 

Voor gratis toegang  ↓

 

Wij zien u graag terug op onze stand!

Nu meer voorraad en testfaciliteiten

DEWITventilatoren-verhuisdWe zijn verhuisd. DE WIT ventilatoren is samen met DE WIT datacenterkoeling verhuisd naar een groter pand in Amersfoort. We beschikken nu over meer producten op voorraad en we hebben onze eigen assemblage en testfaciliteiten.

Ons nieuwe adres is:

DE WIT ventilatoren BV
Printerweg 15
3821 AP, Amersfoort

Kunststof
De vraag naar hoogwaardige ventilatoren en ventilatiesystemen is de laatste tijd hard toegenomen. Vooral Industrie gerelateerde ventilatoren, met name de kunststof variant, groeit. Het is tijd om nu nog sneller te leveren. Dat lukt door onze grotere voorraad en op maat assemblage op de nieuwe locatie op de Printerweg.

Testfaciliteiten
DE WIT ventilatoren levert sinds 2011 een breed scala aan hoogwaardige ventilatoren voor de professionele installateur in de industrie-, utiliteits- en OEM- markt. Een ventilator is een opmaat product dat voor elke situatie kan worden samengesteld. Het uitgebreid in huis testen levert producten op die minder aanpassing achteraf en minder onderhoud nodig hebben.

DE WIT groep
DE WIT levert ventilatoren van gerenommeerde merken als Östberg, Ferrari Ventilatori, Wolter en Mietzsch. DE WIT ventilatoren maakt deel uit van DE WIT groep, waaronder ook DE WIT datacenterkoeling valt. Samen met de RC GROUP adviseert, levert en onderhoudt DE WIT koeling- en airconditioning producten. DE WIT datacenterkoeling is exclusief partner in Nederland van RC GROUP S.p.A uit Italië.

Ga direct naar ons online productenoverzicht.
Of neem hier contact op.

Nieuwe adres: DE WIT ventilatoren BV, Printerweg 15, 3821 AP Amersfoort