VSK zet je op voorsprong!

Wij verwelkomen u graag bij de jubileum editie van de VSK 2022

 

VSK is dé beurs waar je in één bezoek op de hoogte bent van alle ontwikkelingen in de wereld van installatie. En het is ook nog eens een jubileum editie. VSK 2022 viert namelijk zijn 25e editie van deze belangrijke installatiebeurs! Daar zijn wij uiteraard bij!

Kom alles te weten over onze ventilatoren voor de  Utiliteits-, Industrie, Marine en OEM-markt.

 

Wanneer: 17-20 mei

Waar:  Jaarbeurs Utrecht. HAL 11 stand D040.

De koffie staat klaar!

Beursinformatie:

De installatiebranche staat midden in de duurzaamheidstransitie van Nederland en is een onmisbare schakel in het behalen van de klimaatdoelstellingen. Met onder andere ons schoolventilatie concept , zeer zuinige EC-gelijkstroom ventilatoren, en  HERU wtw units  proberen wij ons steentje bij te dragen.

De ontwikkelingen in de installatietechniek volgen elkaar in razend tempo op. Hoe zorg jij dat je als installatieprofessional bij blijft en klaar bent voor de toekomst, je op de hoogte bent van de nieuwste installatietechniek oplossingen en je vakkennis up-do-date houdt? Door een bezoek te brengen aan VSK, want VSK zet je op voorsprong!

Van 17 tot en met 20 mei staan wij op de VSK beurs.  Zien wij u daar ook? Klik hier voor gratis toegang!VSK zet je op voorsprong

 

 

 

Reageren is uitgeschakeld voor dit bericht.