Over ons de wit ventilatoren

Wie zijn wij

Wij zijn een onderneming die met veel enthousiasme en passie voor de luchtbehandelingstechniek, ventilatoren aan de professionele installateur levert. DE WIT ventilatoren is een bedrijf met een platte organisatiestructuur, no-nonsense cultuur en een persoonlijke aanpak. Met expertise en jarenlange ervaring kunnen wij gedegen advies en maatwerk leveren. Wij richten ons voornamelijk op de utiliteit-, industrie, en OEM-markt. Daarnaast verrichten wij projectondersteuning voor deze sectoren.

Samen met de klant is een van onze kernwaarden!

Met een hoogwaardig assortiment, sterke merken en een uitstekende technische kennis breidt DE WIT ventilatoren haar positie steeds verder uit. Onze partners zijn stuk voor stuk gerenommeerde fabrikanten met jarenlange ervaring in het produceren van hoogwaardige ventilatoren. Leveranciers elk met hun expertise. Hierdoor kunnen wij nagenoeg voor elke vraag een oplossing aanbieden. Onze medewerkers denken graag met u mee. Betrouwbaarheid, innovatie, flexibiliteit en servicegerichtheid zijn kernwaarden die DE WIT ventilatoren hoog in vaandel heeft staan.

 

 


Industrie over onsVentilatoren voor de Industrie, Marine & Offshore en OEM-markt

Ventilatoren die vandaag de dag in de industriële processen worden gebruikt, moeten voldoen aan hoge eisen wat betreft veiligheid, prestaties en uiteraard betrouwbaarheid. Onze klanten zijn te vinden in zowel de lichte als zware industrie. De (klant)specifieke eisen zijn dan ook zeer divers en zonder uitzondering maatwerk.

Met gerenommeerde merken als Ferrari Ventilatori, Mietzsch en Nicotra Gebhardt  leveren wij kwaliteitsventilatoren voor elke toepassing. Ventilatoren voor oa. materiaaltransport, filteren van (zwaar) vervuilde lucht, stoffen en explosieveilig (ATEX) ventilatoren zitten dan ook standaard in ons pakket.

Direct naar productgroepen ...

Toepassingsgebieden…

 

 

 


Utiliteits ventilatorenVentilatoren voor de Utiliteits-markt

Om de utiliteitsbouw op maat te bedienen hebben wij een uitgebreid programma dak- en kanaalventilatoren. Zo leveren wij onder andere IRE box ventilatoren en buisventilatoren met minimale inbouwhoogte in diverse uitvoeringen en capaciteiten. Allemaal ventilatoren met een laag geluidsniveau conform de laatste richtlijnen die eenvoudig te onderhouden en reinigen zijn.

Daarbij hebben wij een uitgebreid programma  energiezuinige EC gelijkstroom kanaalventilatoren die tot wel 60% lager energieverbruik kunnen hebben. Gerenommeerde merken als Östberg, Wolter, Vilpe  en Nicotra Gebhardt die wij voeren geven de zekerheid van kwaliteit.

Direct naar productgroepen …

Toepassingsgebieden…

 

 

 

 


 

DE WIT ventilatoren is onderdeel van DE WIT groep waaronder ook DE WIT datacenterkoeling en DE WIT projectsupport vallen.