Samen met de klant is een van onze kernwaarden

Wij zijn een onderneming die met veel enthousiasme en passie voor de luchtbehandelingstechniek, ventilatoren aan de professionele installateur levert. DE WIT ventilatoren is een bedrijf met een platte organisatiestructuur, no-nonsense cultuur en een persoonlijke aanpak. Met expertise en jarenlange ervaring kunnen wij gedegen advies en maatwerk leveren. Wij richten ons voornamelijk op de utiliteit-, industrie, en OEM-markt. Daarnaast verrichten wij projectondersteuning voor deze sectoren.

Hoogwaardig assortiment van gerenommeerde fabrikanten

Met een breed assortiment, sterke merken en een uitstekende technische kennis breidt DE WIT ventilatoren haar positie steeds verder uit. Onze partners zijn stuk voor stuk gerenommeerde fabrikanten met jarenlange ervaring in het produceren van hoogwaardige ventilatoren. Leveranciers elk met hun expertise. Betrouwbaarheid, flexibiliteit en servicegerichtheid zijn kernwaarden die DE WIT ventilatoren hoog in het vaandel heeft staan.

MARKTGROEPEN


 

Ventilatoren voor de Industrie en OEM-markt

Ventilatoren die vandaag de dag in de industriële processen worden gebruikt, moeten voldoen aan hoge eisen wat betreft veiligheid, prestaties en uiteraard betrouwbaarheid. Onze klanten zijn te vinden in zowel de lichte als zware industrie. De (klant)specifieke eisen zijn dan ook zeer divers en zonder uitzondering maatwerk.

OEM-markt, Industrie


Utiliteits ventilatoren

Ventilatoren voor de Utiliteits-markt

Om de utiliteits-markt op maat te bedienen hebben wij een uitgebreid programma dak- en kanaalventilatoren. Zo leveren wij onder andere IRE box ventilatoren en buisventilatoren met minimale inbouwhoogte in diverse uitvoeringen en capaciteiten. Allemaal ventilatoren met een laag geluidsniveau conform de laatste richtlijnen die eenvoudig te onderhouden en reinigen zijn. Daarbij hebben wij een uitgebreid programma  energiezuinige EC gelijkstroom kanaalventilatoren die tot wel 60% lager energieverbruik kunnen hebben. Gerenommeerde merken als Östberg, Wolter, Vilpe  en Nicotra Gebhardt die wij voeren geven de zekerheid van kwaliteit.


Ventilatoren voor de Marine&Offshore

Dankzij de gerenommeerde fabrikanten die wij voeren, leveren wij ventilatoren die wereldwijd erkend zijn voor hun betrouwbaarheid.  Deze ventilatoren zijn te vinden op booreilanden, productieplatforms, cruiseschepen, veerboten en vrachtschepen.  Met name in deze sector heeft men te maken met zware en agressieve omstandigheden en specifieke behoeftes en eisen. Er zijn verschillende soorten ventilatoren beschikbaar voor de marine en offshore, waaronder kanaalventilatoren, axiale en centrifugale ventilatoren en rookafzuigventilatoren.

Marine&Offshore