Over ons

pand DE WIT ventilatoren BV Amersfoort

DE WIT ventilatoren

Wij zijn een onderneming die met veel enthousiasme en passie voor de luchtbehandelingstechniek, ventilatoren aan de professionele installateur levert. DE WIT ventilatoren is een bedrijf met een platte organisatiestructuur, no nonsense filosofie en een persoonlijke aanpak. Met expertise en jarenlange ervaring kunnen wij gedegen advies en maatwerk leveren. Wij richten ons voornamelijk op de utiliteit-, industrie, en OEM-markt. Daarnaast verrichten wij projectondersteuning voor deze sectoren.

DE WIT ventilatoren is onderdeel van DE WIT groep waaronder ook DE WIT datacenterkoeling en DE WIT projectsupport vallen.

 

 

 

 

Waaier van Ferrari -axiaal ventilator

Industrie, OEM-markt

Ventilatoren die vandaag de dag in de industriële processen worden gebruikt, moeten voldoen aan hoge eisen wat betreft veiligheid, prestaties en uiteraard betrouwbaarheid. Onze klanten zijn te vinden in zowel de lichte als zware industrie. De (klant)specifieke eisen zijn dan ook zeer divers en zonder uitzondering maatwerk.

Met gerenommeerde merken als Ferrari Ventilatori, Mietzsch en Nicotra Gebhardt  leveren wij kwaliteitsventilatoren voor elke toepassing. Ventilatoren voor oa. materiaaltransport, filteren van (zwaar) vervuilde lucht, stoffen en explosieveilig (ATEX) ventilatoren zitten dan ook standaard in ons pakket.

Direct naar productgroepen …

 

 

Utiliteit

Om de utiliteitsbouw op maat te bedienen hebben wij een uitgebreid programma dak- en kanaalventilatoren. Zo leveren wij onder andere IRE box ventilatoren en buisventilatoren met minimale inbouwhoogte in diverse uitvoeringen en capaciteiten. Allemaal ventilatoren met een laag geluidsniveau die eenvoudig te onderhouden en reinigen zijn.

Het milieu heeft uiteraard ook onze aandacht. Wij voeren daarom ook een serie EC-kanaalventilatoren die tot wel 60% lager energieverbruik kunnen hebben. Kortom de merken Östberg, Wolter , Vilpe  en Nicotra Gebhardt die wij voeren geven de zekerheid van kwaliteit.

Direct naar productgroepen …