Inspiratie 6-daagse | Landgoed Hoevelaken

21-10-2020

Duurzame oplossingen voor luchtbehandeling en ventilatie

 

 

Inspiratie 6-daagse | Landgoed Hoevelaken | Coronaproof

Wij doen mee met de inspiratie 6-daagse landgoed Hoevelaken. Op dit professional partner event georganiseerd door Solarfreezer, staan wij tezamen met een 9-tal innovatieve bedrijven met duurzame oplossingen voor verwarmen, luchtbehandeling en ventilatie.

 

Op deze dagen laten wij u graag kennismaken met de HERU T-EC next generation waaronder het unieke concept van een afzuigkap met geïntegreerde WTW unit en een actieve luchtreiniger plug & play met gepatenteerde technologie.

 

inspiratie dagen producten

 

 

Juist in deze onwerkelijke tijden, met beperkte mogelijkheden voor vakbeurzen, is er samen met onze partners een pop-up live demo in de buitenlucht opgezet, met alle innovaties rondom duurzaam verwarmen, koelen, luchtreinigen en regenwater bergen, op één plek. Zo kunnen de geïnteresseerde installateurs, bouwbedrijven, architecten, adviseurs, projectontwikkelaars en woningcorporaties onbezorgd langskomen, en met garantie van COVID-19 maatregelen zich verdiepen in de wereld van duurzaam wonen. Op de Landgoed Hoevelaken verwelkomen wij u samen met onze partner-collega’s van: GEP Watermanagement, Jaga, Nibe, Oventrop, Viridian, Warmteplan, Weishaupt,

Het evenement vindt plaats op landgoed Hoevelaken en is toegankelijk voor professionele bezoekers. Om de veiligheid van alle deelnemers en de COVID-19 maatregelen te waarborgen, hebben wij het aantal bezoekers beperkt tot maximaal 30 per tijdslot, en bewaren we te allen tijde de 1,5 meter afstand.

Het evenement is alleen op afspraak bij te wonen. Bedrijven kunnen bij interesse een bericht sturen naar mailto:info@dewitventilatoren.nl

 

Reageren is uitgeschakeld voor dit bericht.