Verhuisbericht

We gaan verhuizen

Met gepaste trots kondigen wij aan dat we gaan verhuizen naar onze nieuwe locatie op de Oude Lageweg 165 ook in Amersfoort. De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang en wordt er momenteel hard gewerkt om het nieuwe pand tijdig in gebruik te krijgen.

In ons tienjarige bestaan is het wederom tijd voor een volgende stap. Ons bedrijf is gegroeid en het huidige pand is te klein geworden. Wie had dat gedacht toen we in 2011 begonnen met de verkoop van ventilatoren als de jongens van de wit!

Het nieuwe pand met groter magazijn en meer productieruimte voor samenbouw geeft ons veel meer mogelijkheden. Het zorgt ervoor dat we ons kunnen blijven ontwikkelen, meer op voorraad kunnen nemen en dat wij onze klanten nu en in de toekomst nog beter kunnen bedienen. Daar gaan we tenslotte voor!

Wij kijken er met z’n allen naar uit!

 

Verhuisbericht de wit ventilatoren

Wanneer:

15  Maart  2021

Nieuw bezoek- en postadres:

Oude Lageweg 165
3821 CG AMERSFOORT

We zien u graag een keer op onze nieuwe locatie.

Telefoonnummer:

Ons telefoonnummer blijft onveranderd:
+31 (0)33 76 00 240

Bereikbaarheid tijdens verhuizing:

Op vrijdag 12 en maandag 15 maart 2021 gaan we over van de Printerweg naar de Oude Lageweg 165 in Amersfoort. We blijven zowel per mail als telefonisch bereikbaar!
Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op +31 (0)33 7600240 of stuur ons een mail: info@dewitventilatoren.nl

 

Verhuisbericht de wit ventilatoren

 

 


 

Verhuisbericht DE WIT ventilatoren

DE WIT ventilatoren is onderdeel van DE WIT groep waaronder ook DE WIT datacenterkoeling en DE WIT projectsupport vallen.

Reageren is uitgeschakeld voor dit bericht.