Building Holland 2019 RAI Amsterdam 9 t/m 11 april

13-02-2019

Building Holland: uw verbinding naar business met toekomstwaarde!

hét 3-daagse innovatie event voor de bouw- installatie en vastgoed sector.

Building Holland is hét 3-daagse innovatie event voor de bouw- installatie en vastgoed sector.Dit jaarlijks terugkerende event vindt plaats in de RAI Amsterdam. 15.000 bezoekers en 250 standhouders komen van 9 t/m 11 april 2019 samen om kennis te delen, te netwerken, zaken te doen en het zien & beleven van innovatieve producten en concepten.

Waarom Building Holland?

Building Holland is in staat verbinding te leggen tussen de innovators, het podium bieden aan de koplopers en het platform zijn voor de snelle volgers. Innovaties tot stand brengen is namelijk de eerste stap. Innovatie vraagt om het innemen van andere rollen door bestaande partijen. Hierbij is langdurige verbinding met netwerkpartners van groot belang. Ook het delen van een gezamenlijke toekomstvisie is daarbij essentieel. Building Holland is daarbij faciliterend. Zij is hét kennis en netwerkevent dat als geen ander weet welke vraagstukken er leven in de sector. Zij verbindt partijen om te komen tot innovatieve concepten en samenwerkingsvormen.

Voor wie is Building Holland interessant?

Building Holland brengt alle schakels in de keten samen voor kennisdeling, conceptontwikkeling en samenwerking: architecten, adviseurs, woningcorporaties, ontwikkelaars, overheid, beleggers, installateurs, ingenieurs, aannemers en toeleveranciers.

U bent van harte welkom op onze stand! registreer hieronder voor gratis toegang

Reageren is uitgeschakeld voor dit bericht.