Coronavirus (COVID-19)

19-3-2020

Coronavirus COVID-19

Beste relatie,

Door de Nederlandse regering  zijn  maatregelen genomen om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) tegen te gaan. Dit raakt ons allemaal.

Coronavirus-COVID19

 

 

Binnen  DE WIT groep staat het bieden van een veilige werkomgeving voor onze medewerkers, klanten en partners op de eerste plaats. Wij hebben dan ook onze bedrijfsvoering  per direct aangescherpt  met  preventieve maatregelen conform de richtlijnen van de RIVM.

-Medewerkers gaan zoveel mogelijk thuiswerken waar mogelijk.

-Productie en Logistiek zullen gaan werken in kleinere teams en op wisselende tijden. Ook hier geldt  een minimale bezetting, maar verspreid over meerdere uren.

-De verkoopmedewerkers op de binnendienst zijn in beperkte bezetting aanwezig maar telefonisch en via e-mail normaal bereikbaar tijdens de gebruikelijke openingstijden. De bereikbaarheid en het serviceniveau proberen wij te handhaven zoals u dat van ons gewend bent

-De buitendienst is gevraagd af te zien waar mogelijk van klantbezoeken en komende weken telefonisch of per e-mail te benaderen.

-Monteurs die toch langs de weg moeten zullen handelen naar de vereiste voorzorgsmaatregelen. Wij rekenen hiervoor op uw begrip.

De Nederlandse regering bepaalt het te voeren beleid. Deze maatregelen zijn geldig tot 6 april, 2020. Op dit moment kunnen we niet inschatten wat de volgende mogelijke maatregelen zijn. Indien er extra maatregelen worden getroffen, zullen wij deze direct naleven.

We wensen al onze relaties een goede gezondheid in deze vreemde en vooral onbekende tijden. Als u vragen heeft over deze informatie, neem dan gerust contact met ons op.

Vriendelijke groeten,

DE WIT ventilatoren BV.  DE WIT datacenterkoeling BV.  DE WIT projectsupport BV.

Reageren is uitgeschakeld voor dit bericht.