Actieve luchtreiniger plug&play voor systeemplafond

14-5-2020

Actieve luchtreiniger plug&play voor systeemplafond unit met een gepatenteerde technologie

Een echte viruskiller is deze actieve luchtreiniger plug&play voor systeemplafond unit met een gepatenteerde technologie, eenvoudig en snel te installeren!

UV-luchtreiniger plug&play voor systeemplafond

 

Een echte viruskiller is deze actieve luchtreiniger plug&play voor systeemplafond unit met een gepatenteerde technologie, eenvoudig en snel te installeren!

Verwijderd schimmels, bacteriën, virussen en geuren.

Lucht is levensbehoefte nr 1.  De luchtkwaliteit buiten is meestal schoner dan de lucht binnen. In ieder gebouw zijn schimmels, bacteriën, sporen, virussen en geuren aanwezig. Dus ook in de lucht die we inademen. Dit is normaal, behalve wanneer het aantal organismen stijgt tot een ongezonde hoeveelheid. Dan krijgen we last van de luchtkwaliteit binnenshuis en spreekt men van het zogenaamde “sick building syndrome”.

 

Uitermate geschikt voor scholen, kantoren en ziekenhuizen.

Helaas moeten velen van ons leven of werken in gebouwen en ruimtes die ‘ziek’ zijn. Zieke gebouwen maken mensen ziek. Vaak is men zich hiervan niet bewust. En meestal worden dan juist diegenen die we het meest willen beschermen getroffen. Denk aan kinderen in scholen en kinderdagverblijven, oudere mensen in bejaardenhuizen of patiënten in ziekenhuizen.  Deze luchtreiniger plug&play voor systeemplafond met gepatenteerde technologie is juiste oplossing voor binnenlucht problemen.

UV-luchtreiniger systeemplafond plug&play

Door het intelligente ontwerp is de unit zeer eenvoudig te installeren. De plafondtegel kan worden verwijderd en de unit kan met een stekker op het lichtnet (230V) worden aangesloten. Een regelbare energiezuinige radiaal ventilator met laag geluidsniveau circuleert de lucht in de ruimte.

Meer weten?  Download hier de folder  of bel naar 033-7600240

UV actieve luchtreiniger viruskiller

 

Reageren is uitgeschakeld voor dit bericht.