Ventilatie verbetert leerprestaties

Ventilatie verbetert leerprestaties

Schoolventilatie is in deze tijd belangrijker dan ooit, daarom bieden we als De Wit ventilatoren meerdere ventilatie oplossingen om scholen beter te ventileren, want een gezond binnenklimaat verbetert leerprestaties.

Omdat een gezond binnenklimaat op dit moment belangrijker is dan ooit hebben we drie oplossingen gecreëerd om dat probleem op te lossen. Zo is het op dit moment essentieel voor het bestrijden van de COVID-pandemie. Ventileren is namelijk een belangrijk onderdeel om in binnenklimaten de overdracht van COVID te verminderen.

Naast COVID heeft een gezond binnenklimaat altijd profijt. Het is een belangrijk onderdeel van de leerprestaties van leerlingen en studenten. Bovendien zorgt het voor een goede gezondheid.

Om voor iedere school een geschikte ventilatie aan te leveren hebben we drie concepten ontwikkelt. Basic, premium en comfort. In de onderstaande brochure staan de drie concepten uitgewerkt.

Het leukste is de proof-of-concept van onze concepten. Recent hebben wij 46 lokalen bij College de Heemlanden voorzien van ventilatie. We hebben hier voor optimale luchtkwaliteit gezorgd. Om te beginnen met ventilatie voor de toe- en afvoer van de lucht. De ventilatie wordt aangestuurd op basis van een CO2 regelaar. Ook is er een WTW-unit en UV-reinigingsunit in de lokalen geplaatst. De UV-reinigingsunit verwijdert allerlei ongezonde dingen, bijvoorbeeld schimmels, bacteriën, virussen en geuren uit de lucht. Hierdoor is de lucht in de lokalen altijd schoon en fris.

Bekijk hieronder de brochure of klik hier
SCHOOLVENTILATIE-versie-excl.-prijzen

Reageren is uitgeschakeld voor dit bericht.