COPRA plugfan compact en efficiënt.

14-03-2023

COPRA plugfan compact en efficiënt. De perfecte combinatie!

Het onmogelijke is mogelijk gemaakt!  Het nieuwe ruimtebesparende COPRA-systeem bestaat uit een motor, een waaier en een geïntegreerde regelaar. Het combineert drie eigenschappen op een manier die voorheen bijna onmogelijk leek: uitzonderlijke compactheid, uitstekende systeemefficiëntie en hoge vermogensdichtheid.

COPRA plugfan. Het ruimtebesparende centrifugaal ventilator systeem

Zijn korte motor beperkt de luchtstroom niet en minimaliseert de ruimte die het systeem nodig heeft. Dit, met het nieuw ontwikkelde aerodynamische waaierontwerp, levert een maximale efficiëntie – vooral bij lagere werksnelheden. In vergelijking met conventionele plug fans, bieden de COPRA plugventilatoren een maximale luchtstroom met de grootst mogelijke efficiëntie en een aanzienlijke vermindering van de footprint voor alle maten. De nieuwe aluminium waaier met zijn lage installatieverliezen toont zijn voordelen ten volle, zelfs in beperkte installatieomstandigheden. Dit maakt COPRA plugfan tot de ideale oplossing in HVAC-systemen, datacenters en vele andere gebieden.

Waarom alleen verbeteren, als je het ook opnieuw kunt uitvinden?

Bij de nieuwe COPRA plugventilatoren zorgt een perfecte combinatie van waaier en motor in alle maten voor een maximale luchtstroom met de hoogst mogelijke efficiëntie en zonder wederzijdse aerodynamische interferentie. Elke toepassing profiteert van de perfecte pasvorm van motor en waaier van de COPRA ventilatoren. Aerodynamisch gezien is de nieuwe waaier een van de beste die momenteel verkrijgbaar is. Hij maakt ook een perfecte symbiose mogelijk met de nieuwe motorvormfactor. Aangezien de nieuwe motor met interne rotor zeer kort is en zijn motornaaf niet terugspringt in de waaier, belemmert hij de luchtstroom van de waaier niet. En tegelijkertijd is het totale systeem zeer compact en heeft het een kleine voetafdruk.

De voordelen van  de Copra plugfan op een rijtje:

  • Hoge systeemefficiëntie
  • Kleine installatiediepte
  • Hoge vermogensdichtheid
  • Uitstekende prestaties bij lage snelheid
  • Bijna geen installatieverliezen
  • Laag geluidsniveau
  • Minder installatie inspanning
Naar Copra productpagina

Copra plugfan

Copra plugfan datacenterkoeling Nicotra

Naar catalogus

COPRA plugfan compact en efficiënt. De perfecte combinatie! meer weten, neem gerust contact op! Wij helpen u graag verder.

E:info@dewitventilatoren.nl  /  Contact

Reageren is uitgeschakeld voor dit bericht.