Desktop CO2 monitor binnenklimaat

Desktop CO2 monitor binnenklimaat

Handig, compact en eenvoudig.

Het belang van een gezond binnenklimaat behoeft door het huidige Corona tijdperk geen verdere uitleg. Het ventileren is essentieel voor een gezond binnenklimaat. De Desktop CO2 monitor binnenklimaat is een handig en eenvoudig hulpmiddel om te controleren wanneer de binnen luchtkwaliteit achteruit gaat. Het meet het CO2-gehalte in de binnenlucht en geeft aan wanneer deze veranderd, dus of er voldoende geventileerd wordt.

Scholen, kantoren, vergaderzalen en kinderdagverblijven zijn beruchte voorbeelden van plaatsen waarbij CO2 meting en regeling van belang is. Eigenlijk kun je wel stellen dat in alle ruimtes waar mensen bijeen zijn, het belangrijk is om naar het CO2 niveau te kijken.. Een te hoog CO2 niveau kan concentratieverlies veroorzaken en ook bepaalde gezondheidsklachten zoals hoofdpijn geven. Een CO2 meter kan zo al snel veel ellende voorkomen, zeker in deze tijd.

Deze monitor is een slimme, compacte en eenvoudig te gebruiken mini-desktop unit voor het meten van de kooldioxide-concentratie van het binnenklimaat. Daarnaast kan de monitor ook de omgevingstemperatuur meten en de optie om de gegevens op de computer op te slaan.

– Meetbereik van 0-3000ppm

Folder downloaden

Desktop CO² monitor

Reageren is uitgeschakeld voor dit bericht.