Onze partners.

Een greep uit onze partners in ventilatoren. Östberg ventilatoren, Ferrari ventilatori, Mietzsch, Nicotra Gebhardt, Vilpe en Wolter. Dit zijn stuk voor stuk gerenommeerde Fabrikanten met jarenlange ervaring in het produceren van hoogwaardige ventilatoren. Leveranciers elk met hun expertise in een van de volgende markten. Utiliteits-, Industrie-, Marine- en OEM-markt.

 

Ferrari ventilatori Industrie ventilatoren

Al meer dan vijftig jaar is Ferrari Ventilatori Industriali Spa fabrikant met betrekking tot industriële ventilatoren. Een succesverhaal, gekenmerkt door voortdurende investeringen in technologieën, machines, kennis en human resources.

Ostberg ventilatoren

Fabrikant Östberg van kanaalventilatoren in ronde en rechthoekige aansluiting, boxventilatoren (geluidgedempt) in AC en EC-Gelijkstroom uitvoering zijn wereldwijd inmiddels een standaard geworden. Ostberg ventilatoren begon productie in 1981 en in minder dan vijftien jaar groeide lees meer….

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nicotra Gebhardt ventilatoren

Met meer dan 50 jaar ervaring in het vervaardigen van ventilatoren, meer dan 1000 werknemers en het meest uitgebreide productassortiment op de markt, zijn wij een van de belangrijkste fabrikanten van centrifugale ventilatorsystemen.

Mietzsch ventilatoren

Het bedrijf Mietzsch werd in 1904 in Dresden opgericht en begon al in 1945 met het produceren van kunststof ventilatoren. Sindsdien is het assortiment voortdurend verder ontwikkeld en uitgebreid. Door productiemethoden en scherpe kwaliteits-normen garandeerd men de hoogste productkwaliteit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vilpe pijpdakventilatoren logo

Vilpe was 2013 het eerste bedrijf in Europa dat een energiezuinige ECo-dakventilator van kunststof op de markt bracht. Opgericht in 1975 en dankzij innovatieve productontwikkeling en solide partnerschappen uitgegroeid met tot een fabrikant 115 werknemers en diverse dochterondernemingen in heel Europe.

Wolter ventilatoren logo

Wolter Fan’s is een van de toonaangevende bedrijven in de luchtbehandelings- en ventilatiemarkt wereldwijd. Sinds 1971 ontwikkelt en produceert Wolter met de hoogste precisie ventilatoren en ventilatieapparatuur voor de wereldmarkt.