Onze partners.

Een greep uit onze partners in ventilatoren. Stuk voor stuk gerenommeerde fabrikanten met jarenlange ervaring in het produceren van hoogwaardige ventilatoren. Leveranciers elk met hun expertise in een van de volgende markten. Utiliteits-, Industrie-, Marine&Offshore en OEM-markt. Voorbeelden zijn: Östberg ventilatoren, Ferrari ventilatori, Mietzsch, Nicotra Gebhardt, Vilpe en Wolter.

Hierdoor kunnen wij nagenoeg voor elke vraag een oplossing aanbieden. Onze medewerkers denken graag met u mee. Betrouwbaarheid, innovatie, flexibiliteit en servicegerichtheid zijn kernwaarden die DE WIT ventilatoren hoog in vaandel heeft staan.

 

 


 

Ferrari ventilatori Industrie ventilatoren

Ferrari ventilatori industrie ventilatoren produceert een breed scala aan centrifugale en axiale ventilatoren voor de lichte- en zware industrie, marine & offshore,   productie en voedselsector. lees meer….

Ostberg kanaalventilatoren

Östberg kanaalventilatoren zijn wereldwijd inmiddels een standaard geworden. Leverbaar in ronde en rechthoekige aansluiting en/of geluidgedempte uitvoering. Bij Östberg streven ze ernaar lees meer….

Mietzsch kunststof ventilatoren

Kenmerkend voor Mietzsch centrifugaal ventilatoren uit kunststof zijn een lange levensduur en een uitstekende betrouwbaarheid. Daarbij hebben ze een hoge corrosiebestendigheid lees meer….

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Nicotra Gebhardt Ventilatoren

DE WIT ventilatoren heeft de exclusieve distributie verworven van het complete programma dakventilatoren van Nicotra Gebhardt. Daarnaast lees meer…..

Vilpe pijp dakventilatoren

Vilpe levert niet alleen kunststof pijpdakventilatoren voor de woningbouw, maar ook een breed programma aan luchttoevoer producten en lees meer….

Wolter ventilatoren

Wolter ventilatoren worden toegepast in vele markten zoals Industrie, Parkeergarages, Marine &Offshore en Utiliteit. Lees meer…