Vilpe pijpdakventilatoren

Vilpe levert niet alleen kunststof pijpdakventilatoren voor de woningbouw, maar ook een breed programma aan luchttoevoer producten en kunststof dakaansluitingen. Bekend vanwege een grote verscheidenheid aan producten, in vele kleuren en maten. Allemaal gebaseerd voor luchtbehandeling van gebouwen en daken. Deze producten zijn ontworpen in Finland en ontwikkeld om zelfs de zwaarste weersomstandigheden te weerstaan. Het merk VILPE staat ook bekend om zijn onconventionele oplossingen en veel van deze innovaties zijn dan ook in de loop der jaren de standaard geworden.

Ontwikkeling producten

Het productontwikkelingsteam is verantwoordelijk voor verschillende innovaties per jaar. Dit heeft geleid tot nu toe meer dan 38 gepatenteerde oplossingen.  Kenmerkend van Vilpe is dat ze graag meedenken en op maat gemaakte oplossingen te ontwikkelen voor de behoeften van hun partners.

Ze hebben de capaciteit om het gehele productontwikkelingsproces in eigen huis te verzorgen, van de idee tot en met de creatie en productie van een nieuw product. Ze integreren de laatste technologie in hun nieuwe producten. Investering in innovatie is hun Credo. Jaarlijks wordt 10% van onze omzet geïnvesteerd in onderzoek en ontwikkeling. Moderne apparatuur. Door gebruik te maken van de nieuwste technologie, zoals 3D-modellering van prototypes, kunnen ze sneller en betrouwbaarder testen en product ideeën evalueren.

Kwaliteitscontrole.

Ze voeren zorgvuldige testen uit tijdens alle fasen van de productontwikkeling in ons onderzoekslaboratorium.  Daarnaast beschikken ze over de apparatuur om luchtstromen en luchtprestaties te testen, evenals de effecten van extreme temperaturen, zoals vrieskou, op de prestaties van het product. Al de  dakventilatoren worden voor levering getest.

Bekijk hier het overzicht van ons leveringsprogramma