Ostberg kanaalventilatoren

Direct naar Östberg kanaalventilatoren

Östberg

Östberg kanaalventilatoren in ronde en rechthoekige aansluiting en/of geluidgedempte uitvoering zijn wereldwijd inmiddels een standaard geworden. Fabrikant Östberg begon in 1981 met de productie van buisventilatoren en groeide in minder dan 15 jaar groeide van een kleine werkplaats tot een miljoenen bedrijf met fabrieken in diverse landen.

Kwaliteit

Een groot deel van het productieproces is geautomatiseerd en met veilige kwaliteitscontroles die elk product tijdens het hele productieproces volgen. Dit garandeerd dat het goedgekeurde eindproduct altijd van de hoogste kwaliteit is.

Onderzoek en productontwikkeling

Ze investeren fors in productontwikkeling en innovatie. Het continu willen ontwikkelen en verbeteren van producten creëert niet alleen hoogstaande producten maar ook veel innovaties. De samenwerking van klanten en de technische afdeling van Östberg is een belangrijke gedachtegoed.

Kenmerken van  Östberg ventilatoren

De ventilatoren van Östberg zijn standaard uitgevoerd met een sterke behuizing van gegalvaniseerd plaatstaal en uitgerust met motoren die onderhoudsvrij zijn. Door middel van thermo contacten zijn ze beveiligd tegen oververhitting. De enige vorm van onderhoud die nodig is, is het schoonmaken van de schoepen.

Alle ventilatoren worden volledig bedraad geleverd, gereed voor montage en aansluiting daarbij heeft bijna elke ventilator in het assortiment een swing-out design waardoor ze makkelijk te bedienen en te reinigen zijn. Het uitgebreide assortiment is er voor vrijwel elke applicatie of eis en voldoen aan de laatste EU-richtlijnen

Bekijk hier ons leveringsprogramma Östberg kanaalventilatoren

Östberg kanaalventilatoren