Logo Ostberg ventilatoren

 

 

Östberg kanaalventilatoren zijn wereldwijd inmiddels een standaard geworden. Leverbaar in in ronde en rechthoekige aansluiting en/of geluidgedempte uitvoering.  Bij Östberg streven ze ernaar hun producten voortdurend te ontwikkelen en te verbeteren. Ostberg’s innovatiekracht is de drijvende kracht en ze werken aan het consequent handhaven van de allerbeste kwaliteit op de markt. Fabrikant Östberg begon in 1981 met de productie van buisventilatoren en groeide in minder dan 15 jaar  uit van een kleine werkplaats tot een miljoenen bedrijf met fabrieken in diverse landen. Een groot deel van het productieproces is geautomatiseerd en met veilige kwaliteitscontroles die elk product tijdens het hele productieproces volgen. Dit garandeert dat het goedgekeurde eindproduct altijd van de hoogste kwaliteit is.

De ventilatoren van Östberg zijn standaard uitgevoerd met een sterke behuizing van gegalvaniseerd plaatstaal en uitgerust met motoren die onderhoudsvrij zijn. Door middel van thermo contacten zijn ze beveiligd tegen oververhitting. De enige vorm van onderhoud die nodig is, is het schoonmaken van de schoepen.

Leverbaar in AC en energiezuinige EC-gelijkstroom motoren.

Ostberg AC logo Energiezuinige motor

 

 

 

 

Alle ventilatoren worden volledig bedraad geleverd, gereed voor montage en aansluiting daarbij heeft bijna elke ventilator in het assortiment een swing-out design waardoor ze makkelijk te bedienen en te reinigen zijn. Het uitgebreide assortiment is er voor vrijwel elke applicatie of eis en voldoen aan de laatste EU-richtlijnen

Bekijk hier ons leveringsprogramma Östberg kanaalventilatoren