Dankzij het delen van kennis bij DE WIT groep kunnen wij gedegen advies en maatwerk leveren!

Onder DE WIT groep vallen een 3-tal bedrijven. Elk met hun specifieke expertise in de luchttechniek. Dankzij een nauwe samenwerking onderling en het delen van kennis kunnen wij de markt en u als klant voorzien van een breed scala aan innovatieve producten en diensten.


Wij zijn een onderneming die met veel enthousiasme en passie voor de luchtbehandelingstechniek, ventilatoren aan de professionele installateur levert. DE WIT ventilatoren is een bedrijf met een platte organisatiestructuur, no-nonsense cultuur en een persoonlijke aanpak. Met expertise en jarenlange ervaring kunnen wij gedegen advies en maatwerk leveren. Wij richten ons voornamelijk op de utiliteit-, industrie, en OEM-markt. Daarnaast verrichten wij projectondersteuning voor deze sectoren.


Met onze kennis in de luchttechniek en uitgebreide diensten zijn wij een toegevoegde waarde voor de installateur. Wij denken graag in oplossingen en kunnen service op maat bieden. Enkele voorbeelden van onze diensten zijn: Advies, projectbegeleiding, montage, onderhoud, revisie en refits.


Samen sta je sterker en daarom hebben wij al onze krachten gebundeld in de De Wit Groep. Zo zijn wij in staat om onze klanten te voorzien van een ruime diversiteit aan diensten. Van het selecteren van de juiste producten en de montage hiervan tot het begeleiden van gehele projecten. Bij ons bent u aan het juiste adres.

website