Wolter ventilatoren

Wolter GmbH produceert sinds 1971 ventilatoren en ventilatieapparatuur voor vele toepassingen in de wereldmarkt. De ventilatoren worden toegepast in vele markten zoals Industrie, Parkeergarages, Marine &Offshore en Utiliteit. Hun producten hebben zich bewezen in vrijwel alle toepassingen dankzij Duitse degelijkheid, brouwbaarheid en hoge kwaliteit.

De ontwikkeling van het bedrijf wordt gekenmerkt door een constante groei, die niet in de laatste plaats gebaseerd is op een hoge mate van internationaliteit. Wolter is via dochterondernemingen en verkooppartners aanwezig op de belangrijke buitenlandse markten en realiseert vandaag de dag ongeveer 80% van haar omzet in de export.

Ontwikkeling producten

Ze blijven zich continu ontwikkelingen en voldoen aan de steeds hogere eisen die gesteld worden.  Ze zetten zich in zich op het snijvlak van aerodynamica, aandrijf- en besturingstechniek, akoestiek en trillingscontrole. Dit alles gekoppeld aan de eisen van een efficiënte productie. De zeer complexe interacties tussen deze variabelen vormen een constante uitdaging op het gebied van engineering. Met moderne ontwikkelingstools zoals numerieke flowsimulatie kan Wolter deze uitdaging aan.

Bekijk hier het overzicht van ons leveringsprogramma