Ferrarri ventilatori Logo

Industriële ventilatoren

Industriële ventilatoren Ferrari zijn een begrip in diverse industriesectoren. Zij produceert een breed scala aan centrifugale en axiale ventilatoren voor de lichte- en zware industrie, marine & offshore,  productie en voedselsector. Allemaal kwaliteitsventilatoren voor elke toepassing zoals Filteren van (zwaar) vervuilde lucht, stoffen, verminderen van emissies en ATEX ventilatoren voor explosiegevoelige omgevingen. Het Handelsmerk Ferrari Ventilatori is als een zeer betrouwbaar producent over de hele wereld bekend is.

Betrouwbaarheid

De betrouwbaarheid van de ventilatoren is altijd al een fundamentele waarde geweest voor Ferrari Ventilatori. Daarom investeren ze voortdurend in machines en opleiding van hun personeel om er zeker van te zijn dat elke ventilator 100% betrouwbaar is. Dankzij een testkamer, die tot de grootste ter wereld behoort, geeft ze de mogelijkheid om geavanceerde tests en prestatiemetingen uit te voeren, ter ondersteuning van zowel de standaardproductie als voor de ontwikkeling van het prototype.

Maatwerk

Ventilatoren die vandaag de dag in de industriële processen worden gebruikt, moeten voldoen aan hoge eisen wat betreft veiligheid, prestaties en uiteraard betrouwbaarheid. Onze klanten zijn te vinden in zowel de lichte als zware industrie.

De (klant)specifieke eisen zijn dan ook zeer divers en zonder uitzondering maatwerk. Met deze fabrikant kunnen wij u voor elke  uitdaging een oplossing bieden. Ons zeer ervaren team, met jarenlange ervaring denkt graag met u mee om samen tot de juiste oplossing te komen.

Special products

De afgelopen jaren heeft Ferrari veel ervaring opgedaan in het ontwikkelen van ventilatoren op maat.  De ontwerpmogelijkheden van Industriële ventilatoren van Ferrari, de punctualiteit van het orderbeheer, de precisie in termen van prestaties en documentatie, de betrouwbaarheid van de ontwikkelde oplossingen en de beschikbaarheid van zeer moderne nieuwe testkamer geeft de zekerheid dat u altijd precies het gevraagde en aangeboden product ontvangt. Dankzij deze innovatieve structuur is het mogelijk om de prestaties van prototypes en speciale ventilatoren te certificeren.

Bekijk hier ons leveringsprogramma  Ferrari ventilatori industrie ventilatoren