Pijpdakventilatoren

Beschrijving


Vilpe pijpdakventilatoren – de perfecte oplossing voor mechanische afzuiging in diverse omgevingen. Ontworpen met een duurzame kunststof behuizing, bieden deze ventilatoren niet alleen een uitstekende prestatie, maar ook een langdurige bescherming tegen corrosie voor een gegarandeerd langdurig gebruik


Om een waterdichte afdichting te garanderen, biedt Vilpe ook een uitgebreid assortiment accessoires voor zowel platte als schuine daken. Deze accessoires zorgen voor een veilige installatie en optimale werking, zelfs onder de meest uitdagende omstandigheden.


Voor geavanceerde vraaggestuurde ventilatiesystemen biedt Vilpe het ECo wireless control system, waarmee gebruikers de ventilatoren op afstand kunnen bedienen en monitoren. Dit systeem biedt niet alleen gemak, maar ook energiebesparingen door ventilatie alleen te activeren wanneer dat nodig is, waardoor de operationele efficiëntie wordt gemaximaliseerd.


Kortom, Vilpe pijpdakventilatoren bieden niet alleen hoogwaardige prestaties en duurzaamheid, maar ook veelzijdigheid, betrouwbaarheid en gebruiksgemak. Met een focus op innovatie en kwaliteit is Vilpe de ideale keuze voor al uw mechanische afzuigbehoeften.


Voor een juiste selectie en deskundig advies staat DE WIT ventilatoren u graag te woord. T:0337600240 


Toont alle 6 resultaten