Woningbouw ventilatoren

Voor de professionele installateur woningbouw leveren wij ventilatoren zoals afzuigventilatoren,  dakventilatoren en WTW-units van diverse  leveranciers. Dit heeft het grote voordeel dat wij een breed programma hoogwaardige producten kunnen aanbieden. Of het nu om een appartement, eengezinswoning of ander soort verblijf gaat, elk heeft zijn specifieke ventilatie vraagstukken. De woningbouw is een breed begrip.

We brengen een groot deel van het leven door in huis. Daarom is het enorm belangrijk dat het binnenklimaat in huis fris en gezond is. Een goede ventilatie is cruciaal voor een gezonde lucht. De slaapkamers en de woonkamer moeten van frisse lucht worden voorzien. In de keuken en badkamer daarentegen moet de gebruikte lucht worden afgevoerd.  Klimaatbeheersing is volop in beweging. Niet alleen vanwege klimaatdoelstellingen maar ook door de hoge energieprijzen. Het isoleren van huizen gebeurd in in grote mate. Maar dit betekent wel dat de ventilatie en het binnenklimaat goed geregeld moet zijn.

Ventilatoren woningbouw en DE WIT

Dankzij de diversiteit van gerenommeerde leveranciers zoals Östberg hebben wij een breed pakket hoogwaardige  producten met snelle levertijden welke wij aan de professionele installateur kunnen leveren. Enkele voorbeelden zijn: Pijpdakventilatoren, vraaggestuurde dakventilatoren, Heru wtw-unit met geïntegreerde afzuigkap, bij uitstek geschikt voor appartementen of de standaard kanaal, box-ventilatoren. Allemaal ventilatoren om de ventilatie effectief te regelen.

 

Bekijk hier het overzicht van ons leveringsprogramma


Meer weten of vragen?