Laatste ontwikkelingen bij DE WIT

5-07-2017

Hieronder vind u een overzicht van de laatste ontwikkelingen bij DE WIT ventilatoren.


Eens in de zoveel tijd sturen wij daarom een nieuwsbrief rond. Hieronder een kleine greep van de laatste nieuws.

DE WIT projectsupport BV.

In maart hebben wij DE WIT projectsupport BV als zelfstandig bedrijf welkom geheten op printerweg 15 te Amersfoort. Tezamen met DE WIT ventilatoren en DE WIT datacenterkoeling valt DE WIT projectsupport onder de DE WIT groep BV. Met deze nieuwe samenwerking kunnen wij de steeds hogere eisen en kwaliteit die de installateur vraagt in de toekomst waarborgen.

Met een uitgebreid dienstenpakket voor de professionele installatiebranche in combinatie met jarenlange ervaring en expertise op het gebied van luchttechniek is DE WIT projectsupport een toegevoegde waarde voor de installateur. 

meer weten? www.dewitprojectsupport.nl

 

In-line EC-kanaalventilatoren Östberg 

Östberg heeft de BFS-BFC kanaalventilatoren uitgebreid met serie EC-gelijkstroom ventilatoren tot een capaciteit van ruim 21000 m3/H.

De IN-LINE kanaalventilatoren type BFC-BFS met ronde en rechthoekige aansluiting beschikken over uitstekende eigenschappen waar Östberg bekend om staat. Kwaliteit, hoge capaciteiten, efficiënt, laag geluidsniveau, onderhoudsarme motor, compact en niet veel groter dan dan de gevraagde kanaalaansluiting.

Enkele toepassingen zijn: maritieme & offshore, boosterfan’s, warmteafvoer compressoren, beluchting machinekamers.

Meer weten? kanaalventilatoren gelijkstroom

LPKB ventilatoren met minimale inbouwhoogte 

Östberg LPKB-serie is uitgebreid met 18 nieuwe modellen tot capaciteiten van 1600m3/H.

Deze kanaalventilator is ontwikkelt voor ruimtes met minimale inbouwhoogte. Zijn efficiënt, hebben goede capaciteiten met lage geluidsniveaus.

De LPKB-silent heeft als extra een ingebouwde geluiddemper aan zuigzijde voor een nog lager geluidsniveau. Ze zijn te leveren in wisselspanning 50/60Hz en gelijkstroom (EC).

Meer weten? kanaalventilatoren LPKB

 

ATEX-ventilator met netspanning 230V-50/60Hz

De ATEX ventilator type RFEX is leverbaar in 2 uitvoeringen met een capaciteit tot 560 m3/H.

De RFEX is een kanaalventilator die uitstekend kan worden ingezet in ruimtes met een verhoogd explosiegevaar waar niet standaard 3x400V netspanning voorhanden is.

Geschikt voor toepassingen in oa. accuruimtes, verfopslag, chemicaliën.

Meer weten? ATEX kanaalventilatoren

Website pijp-dakventilator

Website pijpdakventilator.nl

De website pijpdakventilator.nl is inmiddels in de lucht. Met deze website willen wij de Vilpe kunststof dakventilatoren en toebehoren extra onder de aandacht brengen bij de installateurs en aannemers in de woning- en utiliteitsbouw.

Neem gerust een kijkje: www.pijpdakventilator.nl

 

VILPE ECo-ideal draadloos gestuurde ventilatie

Fabrikant Vilpe® van oa. kunststof pijp-dakventilatoren heeft recentelijk de ECo-ideal gelanceerd.

Met  deze vraaggestuurde bedieningsset voor EC-gelijkstroom dakventilatoren kan men op een slimme manier de ventilatie op het gewenste niveau handhaven. Sensors meten luchtvochtigheid(RH) en/of kooldioxide (Co2) en sturen deze naar de besturing.

Geen hak- en breekwerk, geen nieuwe bedrading, eenvoudige montage, kortom een ideale oplossing voor het omzetten van natuurlijk ventilatie naar vraaggestuurde ventilatie. Een bedieningsset bestaat standaard uit 1 controlunit (CU), 1 bedieningsunit (UP) en 1 luchtvochtigheidssensor (RH) Of 1 kooldioxide sensor (Co2).

Reageren is uitgeschakeld voor dit bericht.