DE WIT en ventilatoren voor de vervangingsmarkt

De vervangingsmarkt voor ventilatoren is zeer breed. Het omvat alle vervangingen van bestaande ventilatoren in de Industrie, Utiliteit, Marine&Offshore en OEM-markt. Dit kan nodig zijn als de ventilator versleten is, niet meer goed functioneert of als er behoefte is aan een upgrade van de huidige ventilator.

Door onze uitgebreide range aan ventilatoren van gerenommeerde fabrikanten die al jarenlang produceren bieden wij een breed scala aan modellen in diverse configuraties, waaronder Axiale ventilatoren, Centrifugale ventilatoren, Dakventilatoren en Afzuigventilatoren.

Ventilatoren voor de vervangingsmarkt

De groei van ventilatoren voor de vervangingsmarkt wordt gestimuleerd door de groeiende behoefte aan een betere ventilatie in gebouwen en industriële faciliteiten, als gevolg van gezondheids- en veiligheidsvoorschriften en de groeiende bewustwording van de voordelen van goede luchtkwaliteit. Bovendien is de toenemende vraag naar energiezuinige ventilatoren ook essentieel aan de groei van deze mark. Bedrijven en consumenten streven steeds meer  streven naar lagere energiekosten en klimaatvriendelijke oplossingen om verminderde ecologische voetafdruk.

Kennis van zaken

Dankzij jarenlange ervaring heeft ons team de expertise van ventilatoren in deze markt. Of u nu op zoek bent naar een ventilator voor een kleinere toepassing of een grotere, meer complexe installatie. We streven ernaar om de juiste ventilator aan te bieden die passend is. Met andere woorden 1 – 1 vervangen met de nieuwste energie-efficiënte motoren zodat de de- en montagekosten voor u als professionele installateur overzichtelijk blijven.

Ons team van ervaren professionals staat altijd klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste ventilator.