Ventilatoren Utiliteit

Ventilatoren Utiliteit zijn specifiek ontworpen voor toepassing in gebouwen zoals kantoren, scholen, ziekenhuizen, winkelcentra, opslagruimtes en industriële gebouwen. Dit met als functie om de luchtkwaliteit in deze gebouwen te verbeteren door de lucht te ventileren, koelen, verwarmen of te zuiveren en conditioneren. Om de utiliteits-markt op maat te bedienen hebben wij een uitgebreid programma Dak- en kanaalventilatoren, Luchttoevoer-units en Warmteterugwinning-units conform de laatste ErP- richtlijnen.

 


Kanaalventilatoren

Kanaalventilatoren zijn verkrijgbaar met ronde en rechthoekige aansluiting. De kanaalventilatoren zijn standaard uitgevoerd met een sterke behuizing van gegalvaniseerd plaatstaal en uitgerust met motoren die onderhoudsvrij zijn. Door middel van thermo contacten zijn ze beveiligd tegen oververhitting. De enige vorm van onderhoud die nodig is, is het schoonmaken van de schoepen. Leverbaar in AC en energiezuinige EC-gelijkstroom motoren.

 


Dakventilatoren

Dakventilatoren leveren wij van gerenommeerde fabrikanten zoals Nicotra Gebhardt, Wolter, Mietzsch  en Östberg. Fabrikanten die stuk voor stuk kwalitatief hoogwaardige ventilatoren fabriceren. Hierbij bent u dan ook verzekerd van dakventilatoren met een lange levensduur conform de laatste ErP normen. Ook voor explosieveilige  (ATEX uitvoeringen) kunnen wij een brede range dakventilatoren aanbieden.

 


Luchttoevoerunits

De SAU luchttoevoerunit wordt gebruikt om te zorgen voor een aangenaam binnenklimaat door zowel verwarming als schone lucht te leveren. De units wordt compleet geleverd met filter, ventilator en verwarming. Alle units hebben een ingebouwde regeling en de verwarming kan zelfs extern via pulsen worden geregeld.  Luchtstromen tot 800m³/h

 


WTW-units

De kenmerken van onze HERU wtw-units zijn hoog rendement, laag energieverbruik, laag geluidsniveau en hoge betrouwbaarheid. De HERU wint tot 84% van de energie terug die anders verloren gaat in systemen die alleen afvoerluchtventilatie toepassen. HERU is leverbaar met EC-motor en heeft een ventilatorwiel met achterwaarts gebogen centrifugale waaiers.