Reconditionering Luchtbehandelingskasten

 

 

Reconditionering Luchtbehandelingskasten

Een luchtbehandelingskast raakt met de jaren in slechte conditie, zeker als er onvoldoende onderhoud is geweest. Een veel gekozen optie is dan om de LBK te re-conditioneren. Dit betekent het optimaliseren van de bestaande LBK conform de geldende wettelijke normen en eisen.

DE WIT ventilatoren komt in de lucht als er gedacht wordt aan het vervangen van de ventilatoren en mogelijk de transmissie daarvan. De laatste jaren wordt er natuurlijk al veelvuldig gebruik gemaakt van het ombouwen van de reguliere V-snaar gedreven ventilatoren naar de EC plugfans. Voor nog hogere efficiency en geluidswaardes wordt er tegenwoordig ook gekeken naar de permanent magneet oplossing met de energie zuinige IE5 motoren van Nicotra Gebhardt.  De RQM Multi Evo en PFP Evo zijn de blikvangers hiervan. Beide compact en krachtig.

Wat levert dit op?

  • Verlaagd stroomverbruik
  • Minder onderhoudskosten
  • Minimaliseren van de emissie

Ondersteuning

Naast het leveren van ventilatoren kunnen wij de professionele installateur ook ondersteunen bij de juiste oplossing voor uw klant.

  1. Tezamen met u een analyse maken van de huidige situatie
  2. Ondersteuning bij juiste selectie
  3. Ondersteuning in de realisatie van het project. In samenwerking met DE WIT projectsupport kunnen wij ondersteuning bieden in het daadwerkelijk vervangen van de ventilatoren en/of transmissie.
  4. Na montage, lucht & drukmeting om de resultaten van de re-conditionering te bekijken.

Bekijk hier het overzicht van ons leveringsprogramma


Meer weten of vragen?