Proces ventilatoren industrie

 

Proces ventilatoren industrie

Procesindustrie ventilatoren zijn ventilatoren die specifiek zijn ontworpen en geproduceerd voor gebruik in industriële processen. Ze worden gebruikt om lucht te verplaatsen en/of te regelen binnen industriële processen, zoals in de chemische, petrochemische, farmaceutische, voedselverwerkende en andere productie-industrieën.

Procesindustrie ventilatoren kunnen worden gebruikt voor verschillende toepassingen, zoals het afvoeren van verontreinigde lucht of dampen uit een productieproces, het leveren van gefilterde lucht voor ventilatie of verwarming, het drogen van materialen, het koelen van apparatuur en het transporteren van materialen via pneumatische systemen. Ze kunnen ook worden gebruikt voor specifieke doeleinden, zoals het creëren van drukverschillen in een productieproces of het mengen van gassen.

De (klant)specifieke eisen zijn dan ook zeer divers en zonder uitzondering maatwerk. Met een uitgebalanceerd leveringsprogramma van gerenommeerde fabrikanten kunnen wij ventilatoren leveren voor de juiste luchtbehandeling. Hoge temperatuur, plug-, centrifugaal ventilatoren, zitten dan ook standaard in ons leveringsprogamma. Ventilatoren  van gerenommeerde fabrikanten zoals Ferrari ventilatori. en Nicotra Gebhardt.  Allemaal kwaliteitsventilatoren ontworpen voor diverse toepassingen:

  • Koeling van generatoren
  • Drogen van landbouwproducten
  • Afzuiging van vervuilde lucht uit verfwinkels
  • Circulatie van hete lucht in ovens

Ons zeer ervaren team, met jarenlange ervaring denkt graag met u mee om samen tot de juiste oplossing te komen. Betrouwbaarheid, innovatie, flexibiliteit en servicegerichtheid zijn kernwaarden die DE WIT ventilatoren hoog in vaandel heeft staan.

Bekijk hier het overzicht van ons leveringsprogramma

 


Meer weten of vragen?