Östberg kanaalventilatoren

Östberg kanaalventilatoren

Kanaalventilatoren

 

Östberg

Östberg kanaalventilatoren in ronde en rechthoekige aansluiting en/of geluidegedempte uitvoering zijn wereldwijd inmiddels een standaard geworden. Fabrikant Ostberg begon in 1981 met productie van buisventilatoren en in minder dan 15 jaar groeide het bedrijf van een kleine werkplaats tot een miljoenen bedrijf met fabrieken in diverse landen.

Kwaliteit

Een groot deel van het productieproces is geautomatiseerd en met veilige kwaliteitscontroles die elk product tijdens het hele productieproces volgen. Dit garandeerd dat het goedgekeurde eindproduct altijd van de hoogste kwaliteit is.

Onderzoek en productontwikkeling

Ze investeren fors in productontwikkeling en innovatie. Het continu willen ontwikkelen en verbeteren van producten creeërt niet alleen hoogstaande producten maar ook veel innovaties. De samenwerking van klanten en de technische afdeling van Östberg is een belangrijke gedachtegoed van Östberg

Direct naar kanaalventilatoren

Kenmerken

De ventilatoren van Östberg zijn standaard uitgevoerd met een sterke behuizing van gegalvaniseerd plaatstaal en uitgerust met motoren die onderhoudsvrij zijn. Door middel van thermo contacten zijn ze beveiligd tegen oververhitting. De enige vorm van onderhoud die nodig is, is het schoonmaken van de schoepen.

Alle ventilatoren worden volledig bedraad geleverd, gereed voor montage en aansluiting. Bijna elke ventilator in het assortiment heeft een swing-out design waardoor ze makkelijk te bedienen en te reinigen zijn. Het uitgebreide assortiment is er voor vrijwel eke applicatie of eis en voldoen aan de laatste EU-richtlijnen

Ostberg kanaalventilatoren