Marine & Offshore ventilatoren

 

Marine & Offshore

De ventilatoren  die wij leveren zijn dankzij de gerenommeerde fabrikanten die wij voeren wereldwijd erkend voor hun betrouwbaarheid.  Deze ventilatoren zijn te vinden op booreilanden, productieplatforms, cruiseschepen, veerboten en vrachtschepen. Met name in deze sector heeft men te maken met zware en agressieve omstandigheden en specifieke behoeftes en eisen. Bijvoorbeeld uitvoeringen in RVS, of thermische verzinkte stalen behuizing of vonkvrije uitvoeringen (ATEX ) voor explosie gevoelige omgeving. Speciale uitvoeringen voor langere duurzaamheid extreme temperaturen.

Kanaalventilatoren en Axiaal- en Centrifugaal ventilatoren

Wij leveren een zeer uitgebreid programma kanaalventilatoren van Östberg met ronde en rechthoekige kanalen. Deze zijn wereldwijd inmiddels een begrip.  Kenmerken zijn het zeer lage geluidsniveau, betrouwbaarheid en compact.

Ook leveren wij een zeer breed programma ventilatoren in centrifugaal en axiaal uitvoering in scheepsuitvoering.  Ventilatoren met 230/400/440V 50-60Hz  of 400/450/690V 50-60Hz. In staal , RVS, ATEX of kunststof.

Bekijk hier het overzicht van ons leveringsprogramma

 

Een kleine greep uit onze mogelijkheden