VRR-EC Kunststof dakventilator gelijkstroom

Producteigenschappen

  • Capaciteiten tot 12.000m3/h
  • Energiezuinige gelijkstroommotor
  • Eenvoudig regelbaar middels 0-10V
  • Verticale en horizontale uitblaas
  • Schoepenwielen leverbaar in PP-versterkt, PVC,en GfK
  • Leverbaar in speciale laboratorium uitvoering met uittrede verticaal  > 7 m/s.
  • Leverbaar in ATEX Zone 2 II3G c IIB+H2 T3 (e-motor EExeIIT3)
  • Ook leverbaar in grijs RAL 7036
  • Achterwaarts gebogen schoepen

Ook leverbaar in ATEX

Beschrijving

VRR-EC Kunststof dakventilator gelijkstroom

Type Diameter Max. Capaciteit Max. Druk
VRR-160 EC Ø250 mm. 1.900m3/h 700Pa.
VRR-200 EC Ø250 mm. 3.000m3/h 1160Pa.
VRR-315 EC Ø400 mm. 8.200m3/h 1250Pa.
VRR-400 EC Ø630 mm. 12.000m3/h 490Pa.

Beschrijving


De VRR-EC serie Kunststof dakventilatoren gelijkstroom hebben een zeer energie zuinige motor, laag geluidsniveau en een langere levensduur. Daarnaast hebben ze dezelfde goede eigenschappen als de AC uitvoering. De VRR kunststof dakventilator is ontwikkelt voor toepassing in alle industriële gebieden. Dankzij de hoge chemische bestendigheid van kunststof (corrosiebestendig)  is deze VRR-serie zeer geschikt voor oa. laboratoria, chemische opslagruimten, beits- en wasserijen, landbouwgewassen, werkplaatsen, winkelhallen, restaurants, sportzalen en natuurlijk alle processen die onderhevig zijn aan vocht. Voor laboratoria is er een speciale uitvoering VRR Kunststof dakventilator labatorium.


De EC dakventilatoren worden vervaardigd in 4 uitvoeringen tot capaciteiten van 12.000m3/h en kenmerken zich door hun hoog rendement (77% vrije uitblaas) en laag geluidsniveau. De basis van deze uitstekende aërodynamische en akoestische eigenschappen zijn de aanzuigmond in het basisdeel, de radiaalwaaier met naar achteren gebogen profielschoepen en de gepatenteerde radiaal diffuser. Het centrifugaal  schoepenwiel welke statisch en dynamisch gebalanceerd  volgens < Q 6,3 wordt direct gedreven middels een IEC normmotor, welke geheel buiten de luchtstroom staat opgesteld.  Standaard kleur is ca. RAL 1004. De VRR-EC Kunststof dakventilator gelijkstroom direct gedreven fabrikaat Mietzsch is eenvoudig te monteren en heeft een breed scala aan toebehoren en electrische accesoires.


Dakventilatoren type VRR bestaan uit de kunststoffen PUR, PP en PVC en uit diverse stalen onderdelen. DIN 4102 deel 4 classificeert PP en PVC als constructiematerialen van klasse B 2. Het toegepaste integrale huidpolyurethaanschuim bevat vlamvertragende additieven. Door zijn ontstekings- en verbrandingseigenschappen is het een stof van klasse B 2 volgens naar DIN 4102 (testcertificaat is beschikbaar). Deze ventilatoren voldoen dus aan de brandpreventie-eisen voor ventilatie-installaties.


Downloads


 


Vorige Pagina

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “VRR-EC Kunststof dakventilator gelijkstroom” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.