Nu meer voorraad en testfaciliteiten

DEWITventilatoren-verhuisdWe zijn verhuisd. DE WIT ventilatoren is samen met DE WIT datacenterkoeling verhuisd naar een groter pand in Amersfoort. We beschikken nu over meer producten op voorraad en we hebben onze eigen assemblage en testfaciliteiten.

Ons nieuwe adres is:

DE WIT ventilatoren BV
Printerweg 15
3821 AP, Amersfoort

Kunststof
De vraag naar hoogwaardige ventilatoren en ventilatiesystemen is de laatste tijd hard toegenomen. Vooral Industrie gerelateerde ventilatoren, met name de kunststof variant, groeit. Het is tijd om nu nog sneller te leveren. Dat lukt door onze grotere voorraad en op maat assemblage op de nieuwe locatie op de Printerweg.

Testfaciliteiten
DE WIT ventilatoren levert sinds 2011 een breed scala aan hoogwaardige ventilatoren voor de professionele installateur in de industrie-, utiliteits- en OEM- markt. Een ventilator is een opmaat product dat voor elke situatie kan worden samengesteld. Het uitgebreid in huis testen levert producten op die minder aanpassing achteraf en minder onderhoud nodig hebben.

DE WIT groep
DE WIT levert ventilatoren van gerenommeerde merken als Östberg, Ferrari Ventilatori, Wolter en Mietzsch. DE WIT ventilatoren maakt deel uit van DE WIT groep, waaronder ook DE WIT datacenterkoeling valt. Samen met de RC GROUP adviseert, levert en onderhoudt DE WIT koeling- en airconditioning producten. DE WIT datacenterkoeling is exclusief partner in Nederland van RC GROUP S.p.A uit Italië.

Ga direct naar ons online productenoverzicht.
Of neem hier contact op.

Nieuwe adres: DE WIT ventilatoren BV, Printerweg 15, 3821 AP Amersfoort

Reageren is uitgeschakeld voor dit bericht.